Her er vores blogartikler


 

Grønne boller på suppen

Grønne boller på suppen

En fuldtidsansat kok og en deltidsansat gartner skal hæve det kulinariske kogepunkt på Lindersvold. For sund kost og god indlæring hænger sammen når vi skal lære noget nyt.

Fysikundervisning i det fri

Fysikundervisning i det fri

Hver torsdag låner vi den lokale kommunes fysiklokaler til vores udskolingselever. Denne gang skulle eleverne først indhente vandprøver fra vores nærliggende strande.

Da Christian fik ro på

Da Christian fik ro på

Da Christian startede i heldagsskolens 5. klasse, kunne han hverken læse eller tælle til ti. Nu, to år efter, har han læst 17 bøger på seks måneder og retter selv sine matematikopgaver.

Gunnar gør eksamen til en leg

Gunnar gør eksamen til en leg

Snart kulminerer flere års indsats, når vores 9. kl. elever skal til eksamen. Vi er en specialskole, men det er de Folkeskolens almindelige afgangsprøver, der venter. Men forberedelsen er en helt anden.

Skolebussen E47

Skolebussen E47

Vidste du, at Heldagsskolen på Lindersvold afhenter elever til undervisning dagligt med ”E47-bussen”? Det er en god måde at sikre, at eleverne får en god start på dagen.

Folkeeksamen er en festdag

Folkeeksamen er en festdag

Fire gange om året afholder vi folkeeksamen hvor eleven viser sit arbejde frem. Der er ingen karakterer, men altid bifald, en festlig stemning og fokus på at styrke elevens selvværd.

At kunne mærke den enkelte

At kunne mærke den enkelte

Poul Grønhøj er daglig leder på Heldagsskolen Lindersvold. Lige nu har han meget fokus på, hvordan elever med skolevægring bliver hjulpet bedst. Og så glæder han sigt til at starte en spritny 0.klasse op.

Skolevægring: Tid, tillid & ro

Skolevægring: Tid, tillid & ro

Der kan være mange ting på spil, når børn ikke vil gå i skole. På Lindersvold har vi specialiseret os i bekymrende skolefravær og svær skolevægring. Tid, tillid og ro er nøgleord i indsatsen.

0. klasse for de yngste

0. klasse for de yngste

I foråret 2021 vil også 0.klasses-elever få mulighed for at gå i skole på Heldagsskolen Lindersvold. Eleverne i børnehaveklassen får et individuelt skoleforløb, hvor naturen er i centrum.

Naturklassen bygger hus

Naturklassen bygger hus

Vores får skal have tag over hovedet, og det er eleverne i naturklassen, der har regnet ud, hvordan læskuret skal bygges. Retvinklede trekanter kan bruges til meget og det vi lærer, bliver brugt til noget.

Turboforløb: En ny start

Turboforløb: En ny start

Nu kan børn og unge med faglige udfordringer i skolen få intensive læringsforløb her på Lindersvold. Erfaringer fra tidligere projekter viser, at korte forløb kan have en langvarig positiv effekt. Læs mere her.

En royal familie flytter ind

En royal familie flytter ind

Vores nye bier er nyttige, flittige og fascinerende. Vi bruger vores nye flyvende venner i undervisningen, hvor de stimulerer elevernes nysgerrighed og lærelyst. Vi glæder os også til at høste honning hen på efteråret.

Hjemmeundervisning ift. COVID19

Hjemmeundervisning ift. COVID19

Under regeringens lukning af skolerne i forbindelse med coronakrisen har Heldagsskolen Lindersvold organiseret hjemmeundervisning for alle elever. En ny situation for alle parter som er endt med gode resultater trods alt.

Skolevægring – hvad stiller vi op?

Skolevægring – hvad stiller vi op?

Skolevægring er ofte en kompleks problemstilling, der kan have mange forskellige årsager, som fx mangel på selvværd, trivselsproblematikker eller psykosociale vanskeligheder.

Mikkel fortæller

Mikkel fortæller

“Jeg kom til Lindersvold efter en lang periode, hvor jeg havde været hjemme, haft meget fravær i skolen og var meget nedtrykt. Det har været rigtig godt for mig at være her. Jeg er blevet meget mere social og åben for andre.”

ADRESSE

Heldagsskolen på Lindersvold
Lindersvoldvej 5
4640 Faxe

CVR 32584292

KONTAKT OS

LEDER
Marianne Grim
marianne@lindersvold.dk
30 54 20 04


DAGLIG LEDER

Poul Grønhøj
poul@lindersvold.dk
23 95 34 00