Heldagsskolens blogartikler

En royal familie flytter ind

Vores nye bier er nyttige, flittige og fascinerende. Vi bruger vores nye flyvende venner i undervisningen, hvor de stimulerer elevernes nysgerrighed og lærelyst. Vi glæder os også til at høste honning hen på efteråret.

Hjemmeundervisning ift. COVID19

Under regeringens lukning af skolerne i forbindelse med coronakrisen har Heldagsskolen Lindersvold organiseret hjemmeundervisning for alle elever. En ny situation for alle parter som er endt med gode resultater trods alt.

Skolevægring – hvad stiller vi op?

Skolevægring er ofte en kompleks problemstilling, der kan have mange forskellige årsager, som fx mangel på selvværd, trivselsproblematikker eller psykosociale vanskeligheder.
Det handler om at opbygge tilliden mellem eleven og skolen.

Mikkel fortæller

“Jeg kom til Lindersvold efter en lang periode, hvor jeg havde været hjemme, haft meget fravær i skolen og var meget nedtrykt. Det har været rigtig godt for mig at være her. Jeg er blevet meget mere social og åben for andre.”

Vores nyhedsbreve

Marts / April 2020