0. klasse for de yngste · Dagbehandling på Sydsjælland


 
 

Nu har også 0.klasses-elever få mulighed for at gå i skole (eller dagbehandling) på Heldagsskolen Lindersvold. Alle elever får et individuelt skoleforløb, hvor naturen er i centrum. Vi er glade for at dette dagbehandlingstilbud for 0. klasse er kommet på plads – og glæder os til at løse opgaver af forskellige slags.

 

Gode erfaringer med naturnær undervisning

Naturklassen på Lindersvold, der er vores tilbud til elever i indskolingen og på mellemtrinnet, har de sidste år haft succes med at tilbyde et anderledes skoleforløb til børn med særlige behov. Nu er Heldagsskolen Lindersvold blevet godkendt til at optage 0.klasses-elever, og det betyder, at vi fremover kan tilbyde et fuldt skoleforløb, fra 0. til 9. klasse.

Vores lærere har stor erfaring med at arbejde med børn, som har behov for specielt tilrettelagte undervisningstilbud, dvs. det der også kaldes “dagbehandling”. Alle forløb er individuelle og tilrettelagt i en ramme, der omfavner det enkelte barn. Vi styrker barnets nysgerrighed ved at inddrage leg og fysiske aktiviteter i undervisningen.

 

Fantastiske udendørs faciliteter

Ligesom i vores naturklasse vil vi også i 0. klasse have fokus på natur og praktisk undervisning. Vi har udendørs klasselokaler, en overdækket bålplads, køkkenhave, får, høns heste, hunde og honningbier på stedet og strand og skov i baghaven. Altså gode forudsætninger for at tilbyde varierede skoleforløb med naturen i centrum. Vi oplever nemlig, at elevernes motivation og koncentration bliver bedre i det fri.

Vi arbejder også med sproglig træning, matematisk opmærksomhed, idræt og kreative og musiske færdigheder. Det gør vi både i den daglige undervisning, og når vi deltager i de mange aktiviteter og tilbud på Lindersvold; fx teaterkonkurrencer, kunstuger, højtider, sportsdage og musikkoncerter.

Det er oplagt, at alle disse herligheder skal stilles til rådighed også for de yngste skolebørn – nemlig 0. klasse.

 

 

Tilmelding til dagbehandling

Lærerrådet er i fuld gang med at planlægge opstarten af 0. klasse på Lindersvold og læreren er allerede fundet. Vi glæder vi os utrolig meget til at kunne tilbyde alle vores faciliteter til de aller yngste børn som har brug for en skræddersyet skolestart med mange aktiviteter og udendørsliv.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger.

 

Dagbehandlingstilbud for 0. klasse
BLOG

 

Læs de seneste artikler her

 

Barnet før diagnosen

Barnet før diagnosen

Heldagsskolen Lindersvold har stor erfaring med børn med autisme og andre diagnoser. Forstander Marianne Grim fortæller, at skolens medarbejdere altid ser barnet før diagnosen.

Det bedste var at hjælpe de andre

Det bedste var at hjælpe de andre

Det er ikke præmierne, Emil husker bedst. Men oplevelsen af at kunne hjælpe sine kammerater. En heldagsskoleelev fortæller om sine oplevelser til OL i efteråret 2022.

ADRESSE

Heldagsskolen på Lindersvold
Lindersvoldvej 5A
4640 Faxe

CVR 32584292

KONTAKT OS

KONST. LEDER
Birgitte Bugge
birgitte@lindersvold.dk
51 21 75 59